Vandaag besteld, morgen in huis. meer info

Shop nu, betaal later met klarna-logo
Gratis verzending vanaf €70

Zoek in onze winkel

Dit gedeelte heeft momenteel geen inhoud. Voeg met de zijbalk inhoud toe aan dit deel.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Blogs

Ontdek waarom hondenadoptie een lonende keuze is. In dit blog benadrukken we de voordelen van adoptie, waaronder het redden van een leven en het vinden van een trouwe metgezel. Leer hoe adoptie niet alleen het leven van een hond verandert, maar ook positieve veranderingen teweegbrengt voor jou als adoptant.
 • 3 min lezen
Ontdek de voordelen van dagopvang voor honden: sociale interactie, stimulatie en veiligheid. Het biedt een uitlaatklep voor energie, verlicht angst en biedt professioneel toezicht voor een positieve ervaring.
 • 8 min lezen

Hondentraining biedt talloze voordelen voor zowel jou als je harige metgezel. Het verbetert de communicatie, zorgt voor veiligheid en controle, bevordert sociale interactie en biedt mentale stimulatie. Daarnaast versterkt het de band tussen jou en je hond, wat resulteert in een hechte relatie en een gelukkige hond. Door te investeren in hondentraining investeer je in het welzijn en de levenskwaliteit van je trouwe viervoeter.

 • 8 min lezen

In deze blog hebben we vijf fantastische manieren besproken om je hond binnenshuis te vermaken. Van denkspelletjes en puzzels tot verstop en zoek spelletjes, trainingssessies, speeltijd met interactief speelgoed en massage en ontspanning, er zijn talloze mogelijkheden om je harige vriend bezig en gelukkig te houden. Deze activiteiten helpen niet alleen bij het stimuleren van de geest en het lichaam van je hond, maar versterken ook de band tussen jullie beiden. Dus haal het beste uit jullie tijd samen en geniet van de avonturen die jullie binnenshuis kunnen beleven!

 • 7 min lezen

Wil je graag je hond belonen en trainen op de beste manieren? In dit artikel ontdek je effectieve technieken zoals positieve bekrachtiging, clickertraining, verbale lof, speeltijd en oefening, evenals het belang van consistentie en geduld. Leer hoe je een sterke band met je hond kunt opbouwen en succesvolle resultaten kunt behalen in de hondentraining.

 • 9 min lezen

Als je hond ouder wordt, is het belangrijk om de zorg voor hen te optimaliseren en hun levenskwaliteit te verbeteren. Dit kan worden bereikt door regelmatige dierenartscontroles, het bieden van een evenwichtige voeding, het beheren van gewrichtsproblemen, het bieden van mentale stimulatie en aangepaste beweging, en het zorgen voor een goede gebitsverzorging. Door deze maatregelen te nemen, kun je ervoor zorgen dat je oudere hond comfortabel, gezond en gelukkig blijft tijdens hun gouden jaren.

 • 8 min lezen

Als je van plan bent om een lange autorit te maken met je hond, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat hij veilig en comfortabel is. Door je hond vertrouwd te maken met de auto, te zorgen voor een veilige reisomgeving, regelmatige pauzes te nemen, het creëren van een comfortabele omgeving, voeding op de juiste manier te plannen en ramen en deuren veilig gesloten te houden, kun je ervoor zorgen dat de reis aangenaam verloopt voor zowel jou als je trouwe viervoeter. Houd deze tips in gedachten en geniet samen van een zorgeloze autorit!

 • 8 min lezen
Het introduceren van een nieuwe hond aan je gezin vereist zorgvuldige planning en voorbereiding. Doe onderzoek, maak kennis met de behoeften van het ras en bereid je huis voor op de komst van de hond. Introduceer de hond geleidelijk aan de gezinsleden en geef kinderen instructies over hoe ze de hond op een respectvolle manier kunnen benaderen. Creëer een veilige ruimte waar de hond zich kan terugtrekken en zorg voor een rustige en gecontroleerde kennismaking met andere huisdieren. Investeer in training en socialisatie om een harmonieuze integratie te bevorderen. Met geduld en liefdevolle begeleiding kan de nieuwe hond uitgroeien tot een gewaardeerd lid van je gezin.
 • 7 min lezen
Plan een onvergetelijke vakantie met je trouwe viervoeter! Ontdek de beste hondvriendelijke bestemmingen, vind geschikte accommodaties en leer handige tips voor gezondheid, veiligheid, beweging en respect voor anderen. Verken de omgeving, geniet van avontuurlijke wandelingen en maak onvergetelijke herinneringen tijdens deze speciale reis met je hond.
 • 10 min lezen
Overgewicht bij honden is een serieus probleem dat de gezondheid en het welzijn van je huisdier kan beïnvloeden. Om overgewicht aan te pakken, is een combinatie van een uitgebalanceerd dieet en voldoende lichaamsbeweging essentieel. Een uitgebalanceerd dieet omvat het begrijpen van de voedingsbehoeften van je hond, het kiezen van kwalitatief hoogwaardig voer, het bepalen van de juiste portiegrootte en het beperken van traktaties. Voldoende lichaamsbeweging kan worden bereikt door dagelijkse wandelingen, spelen, hondensporten en sociale interactie met andere honden. Het proces van gewichtsverlies vereist geduld, consistentie, monitoring van het gewicht, betrokkenheid van de dierenarts en positieve versterking. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en de gezondheid van je hond altijd op de eerste plaats te zetten. Met de juiste aanpak kun je je hond helpen een gezond gewicht te bereiken en te behouden, waardoor zijn algehele welzijn wordt bevorderd.
 • 6 min lezen
Een goede nachtrust is van cruciaal belang voor het welzijn en de gezondheid van je hond. Het biedt talrijke voordelen, zoals lichamelijk herstel, mentale en emotionele balans, fysieke gezondheid, regulering van de stofwisseling en algeheel welzijn. Om ervoor te zorgen dat je hond de beste nachtrust krijgt, zijn er verschillende tips die je kunt volgen. Zorg voor een comfortabele slaapplek, creëer een rustige omgeving, houd een regelmatig slaapritme aan, zorg voor voldoende lichaamsbeweging en minimaliseer slaapverstoringen. Daarnaast kun je ontspanningstechnieken toepassen om je hond te helpen ontspannen voor het slapengaan. Door deze maatregelen te nemen, kun je bijdragen aan de gezondheid, het geluk en het algehele welzijn van je trouwe metgezel.
 • 5 min lezen