Vandaag besteld, morgen in huis. meer info

Shop nu, betaal later met klarna-logo
Gratis verzending vanaf €70

Zoek in onze winkel

Dit gedeelte heeft momenteel geen inhoud. Voeg met de zijbalk inhoud toe aan dit deel.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Puppify geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, via email: info@puppify.nl of telefonisch: 085-0606410. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen? 

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@puppify.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.” 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen. Mocht de bestelling zijn verzonden rekening wij extra €5 voor het opnieuw verzenden van de bestelling.

1. Check de voorwaarden:

 • Vraag een retourformulier aan via info@puppify.nl
 • Voorzie de retournering van een Track en Trace code
 • Het retourformulier dient uitgeprint en volledig ingevuld in het pakket te zitten samen met de orderbevestiging.
 • Het product dient in ongebruikte staat opgestuurd te worden
 • Het product dient in originele en complete verpakking aangeleverd te worden
 • Hygiënische producten kunnen na opening van verpakking niet worden geretourneerd. Neem in het geval van een defect product direct contact op met onze klantenservice.
 • Producten die om reden van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggenomen en waarvan de verpakking geopend is mogen niet geretourneerd worden.
 • Enkel een ongebruikt product komt in aanmerking voor een retourzending.

Het product en eventuele verpakking van het product mag dus geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen waardevermindering door te berekenen als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

2. Neem contact met ons op

Neem contact met ons op via email: info@puppify.nl om een retourformulier aan te vragen. We zullen het retourformulier dan zo spoedig mogelijk toe te sturen.

Klik hier om contact op te nemen.

3. Maak je pakket klaar met het afleveringsbewijs

Pak de artikelen op veilige wijze in, zo mogelijk in het oorspronkelijke pakket, en voeg het retourformulier erbij. Het is belangrijk dat je in dit document aangeeft of je een andere maat/kleur nodig hebt of de artikelen wilt retourneren en de artikelen waarom het gaat.

4. Verzenden

Ga hiervoor naar een van de PostNL  of DHL Parcel servicepunten (een postkantoor of pakketpunt) en verstuur je pakket. Zodra het product in ons magazijn is ontvangen, zal de maat/kleur zo snel mogelijk geruild worden of de terugbetaling geregeld worden. Uw bestelling wordt binnen 7 dagen gecontroleerd.

5. Terugbetaling

Zodra het product door ons is ontvangen zal het product zo snel mogelijk worden nagekeken en geruild worden of zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je bankrekening teruggestort worden.

  Wij kunnen in de volgende gevallen het aankoopbedrag niet volledig crediteren:

  • Artikelen die langer dan 30 dagen geleden ontvangen zijn.
  • Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.*
  • Artikelen waarvan verpakking ontbreekt. (Voor het beoordelen van het product is de verpakking verwijderen niet nodig) *

  Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen waardevermindering door te berekenen als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.