Vandaag besteld, morgen in huis. meer info

Shop nu, betaal later met klarna-logo
Gratis verzending vanaf €70

Zoek in onze winkel

Dit gedeelte heeft momenteel geen inhoud. Voeg met de zijbalk inhoud toe aan dit deel.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Over Puppify

Puppify is gemaakt door echte dierenliefhebbers. Voortdurend zijn wij op zoek naar nieuwe producten om je hond zich veilig te laten voelen. Wij waren verbaasd over de angst die zoveel honden hebben. En dat is helemaal niet nodig! Je hond heeft alleen maar een VEILIGE & BESCHERMDE PLEK nodig waar hij volledig tot rust kan komen. Wij zijn er zeker van dat we deze veiligheid kunnen bieden met de Puppify.

Naast veiligheid en bescherming zorgen wij ook voor het comfort van je hond. Comfort zorgt namelijk voor een kalmerende werking op het lichaam en spieren van je hond. Veiligheid en comfort zorgen er samen voor dat je de gelukkigste hond ter wereld hebt. De DANKBAARHEID van je hond neemt ongekende vormen aan. En wij willen je daar graag bij helpen.

Puppify is de nummer 1 donut hondenmand in Nederland en België. Klantgerichtheid staat bij Puppify voorop. Dat betekent een KWALITEITSPRODUCT, aantrekkelijke prijzen, snelle levering en uitmuntende service. Voorkom teleurstelling en koop alleen de originele premium hondenmand van Puppify.

Mocht er onverhoopt iets niet goed gaan dan lossen wij dit direct voor je op. En mocht de Puppify om wat voor reden dan ook niet zijn wat je ervan verwachtte dan kun je gebruik maken van onze 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Je krijgt direct je aankoopbedrag terug wanneer je de Puppify aan ons retourneert. Zo zie je, wij denken echt aan het welzijn van je hond!